Szórakozás

Evan Rachel Wood a fia miatt döntött úgy, hogy megnevezi Marilyn Mansont, mint a bántalmazóját

Gotham / GC Images / Getty Images
Gotham / GC Images / Getty Images
Példát akart mutatni Jacknek azzal, hogy kiáll magáért.

Evan Rachel Wood tavaly februárban az Instagramján nevezte meg Marilyn Mansont, azaz Brian Warnert, mint a bántalmazóját. Az énekest azóta több nő is nemi erőszakkal vádolta meg, egyesek perrel is éltek.

Kapcsolódó
Élve elégetés, fejek szétverése kalapáccsal – egyre súlyosabb vádak érik Marilyn Mansont
Az énekes állítólag több nőt szexuálisan, mentálisan és fizikailag is bántalmazott.

Március 15-én jelent meg a Phoenix Rising című dokumentumfilm, melyben Wood az énekes ügyeiről beszél, illetve látható, amint felveszi a kapcsolatot más nőkkel, akik a saját, Mansonnal kapcsolatos történeteikkel jelentkeztek. Kezdetben úgy gondolta, csak a bíróságon, a szexuális zaklatás túlélői nevében tanúskodva meséli majd el a bántalmait, később viszont a fia, Jack ébresztette rá arra, hogy beszélnie kell.

Ez volt a katalizátor, mert tényleg úgy voltam vele, hogy hogyan éljek együtt önmagammal, tudva, hogy én állok példaként ezelőtt a gyerek előtt, és nem tudok szót emelni magamért és másokért? Különösen egy olyan időszakban, mint amilyenben most élünk, amikor ezek a dolgok felszínre kerülnek, és most itt az ideje az igazságnak, a gyógyulásnak és a kemény beszélgetéseknek. És ha most elfutok ettől, mit mondjak a gyerekemnek? Tudod, légy az a személy. Ha megvan a platformod és a kiváltságod, hogy segíts másoknak, drága Istenem, használd. És egyszerűen úgy éreztem, hogy meg kell tennem

– mondta a színésznő Drew Barrymore műsorában, aki kijelentette, hogy Wood az új hőse, és szerinte ő az egyik legjobb édesanya a világon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik