Szórakozás

Kristen Stewart utálta leforgatni a Spencer című film egyik jelenetét

Kristy Sparow / Getty Images
Kristy Sparow / Getty Images
Diana hercegnét alakítja a filmben.

Kristen Stewart nemrég egy rádiós műsorban járt, ahol a műsorvezetővel többi között a Spencer című filmről beszélgettek, melyet nemrég mutattak be a mozikban. A filmben Stewart a néhai Diana hercegnét alakítja, és elmesélte, hogy volt egy jelenet, amitől kifejezetten rettegett és gyűlölte forgatni. A szóban forgó jelenetben Diana hercegné egy kávézóban látható, és ekkor szólal meg először a filmben.

Iszonyatosan rettegtem aznap, amikor ezt a jelenetet forgattuk, utáltam azt a forgatási napot. Úgy voltam vele, hogy ez az a jelenet, amikor az embereknek eldől, hogy a továbbiakban ez jó lesz vagy nem. Tudod, mire gondolok? Ez az a pillanat, amikor a néző eldönti, hogy elhiszi az alakításomat vagy nem. Nagyon nagy volt a nyomás, sokkal nagyobb, mint amikor olyan jeleneteket forgattunk, amiben sokkal nagyobb hangsúly volt a dialóguson. Azokon már korábban túl estünk, mégis nagyon ideges voltam

– mondta, majd hozzátette, hogy mindent megtett, hogy jól hozza a karaktert és azt is elmondta, hogy szerencsére többször fel tudták venni a jelenetet.

Kapcsolódó
A Spencer rémálmában Dianát lebetegíti és megfojtja a királyi család
Az év egyik legjobb filmjéből ugyan nem értjük meg Diana hercegnét, de azt megsejtjük, mit érezhetett a bőrén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik