Szórakozás

Lamborghinit vett férjének egy terhes nő, hogy kárpótolja az álmatlan éjszakákért

Több mint 70 millió forintot ér az autó.

Anes Ayuni Osman  és férje, Weeldan Zulkefli első babájukat várják. A férfinek be kell majd segítenie például a pelenkázásba, amikor a felesége pihenne, Osman ezért már előre sajnálja párját a sok álmatlan éjszaka miatt, ezért úgy döntött, hogy egy igazán grandiózus ajándékkal kárpótolja – írja a Mirror.

A 19 éves malajziai influenszer egy 160 ezer font (kb, 70,3 millió forint) értékű Lamborghini Huracan Evo-t vett a férjének, hogy megköszönje az „áldozatát”.

@ayunieso24 #ad Sapa yang buat macamni juga ?☺️ #ad #fyp #vitamilk #lamborghini ♬ original sound - Siscafellicia - Sisca centang biru

A férfi el volt ragadtatva a váratlan ajándéktól.

@ayunieso24

Jarang sy tunjuk , tapi mungkin ini boleh buat semua sedar bahawa tiada nilai setanding nilai sebuah keluarga, keluarga redha kita insyaallah murah rezeki🥰

♬ อย่างน้อยเราเคยรักกัน - AnAn (อันอัน)

A nő elmondta, hogy férfje sokszor éjszaka dolgozik, mert akkor “jobban működik az agya”, de tudja, hogy az elkövetkezendő időszak nem lesz könnyű számára. Osman március végén szül majd, így nem tudná elintézni férje ajándékát, ezért már jóval a kiírt időpont előtt megvette neki az autót.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik