Szórakozás

Amanda Bynesnak egyszer azt mondta a rendezője, hogy bizonyos fényeknél úgy néz ki, mint egy szörnyeteg

Stephen Osman / Los Angeles Times / Getty Images
Stephen Osman / Los Angeles Times / Getty Images
Azt is kifejtette, szerinte miért néz ki rosszul a lesifotókon.

Amanda Bynes hosszas kihagyás után a múlthéten tért vissza az Instagramra egy új fiókkal. Ekkor bejelentette, hogy az ügyét két hét múlva, azaz március 22-én tárgyalják, így Britney Spearhez hasonlóan hamarosan ő is szabadulhat szülei gyámsága alól.

Kapcsolódó
Amanda Bynes az Instagramon köszönt be, két hét múlva tárgyalják az ügyét
Kilenc év után vége lehet a gyámságának, továbbá a jelek szerint a parfümpiac iránt is komolyan érdeklődik.

Az említett poszt azóta eltűnt az oldaláról, de jött helyette más. Megmutatta például, hogy elkezdte eltávolíttatni szívecskét formáló arctetoválását, később pedig egy cikk képét osztotta meg, megjegyezve, hogy köszöni szépen az ügyvédje szavait, de igazából nem 35, hanem 36 éves lesz áprilisban.

A minap újabb videó jelent meg az oldalon, amin Bynes kissé indokolatlan módon két másodpercig bámul a kamerába. A poszthoz szöveg is dukált, amiben az egykori színésznő arról írt, hogy szerinte miért nem túl előnyösek a róla készült lesifotók.

A lesifotókon általában azért nem nézek ki jól, mert hunyorogok a nap miatt. Az általam közzétett videók és képek előnyös fényviszonyok között, vagy kinti árnyékban készülnek, anélkül, hogy a nap az arcomra sütne. Egyszer csináltam egy filmet, ahol a rendező azt mondta, hogy bizonyos fényeknél úgy nézek ki, mint egy szörnyeteg

– mesélte.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amanda Bynes (@amanda.bynes1986) által megosztott bejegyzés

A poszt alatt Bynes korlátozta a kommentelési lehetőséget, bejegyzését viszont már több mint 130 ezren megnézték, és a követőszáma is rendesen megugrott múlthét óta. Jelenleg több mint 89 ezren kíváncsiak a vele kapcsolatos fejleményekre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik