Szórakozás

Amanda Bynes az Instagramon köszönt be, két hét múlva tárgyalják az ügyét

Michael Tran / FilmMagic
Michael Tran / FilmMagic
Kilenc év után vége lehet a gyámságának, továbbá a jelek szerint a parfümpiac iránt is komolyan érdeklődik.

Amanda Bynes sajtósa február végén jelentette be, hogy a Micsoda srác ez a lány színésznőjének gyámságát hamarosan feloldhatják. Bynes 9 éve él a szülei gondozásában, esetében viszont sosem volt cél, hogy egész életében gyámság alatt maradjon.

Kapcsolódó
Felgyújtotta a kutyáját, megölte volna az apját – a rajongói mégis felszabadítanák a gyámság alól Amanda Bynest
A 2000-es évek tinifilmjeinek sztárja szülei gyámsága alatt él 35 évesen is. De mi vezetett idáig?

Mivel a mentális egészsége sokat javult az elmúlt években, csak idő kérdése volt, mikor oldhatják fel a gyámságot. Ez az idő pedig elérkezni látszik, amiről a színésznő maga tájékoztatta követőit új Instagram fiókján keresztül.

Mizu, Instagram? Itt Amanda Bynes. Két hét múlva lesz a tárgyalásom. Nagyon szeretném megköszönni mindenkinek a szeretetét és támogatását. Béke veletek

– mondta a minap a 35 éves Amanda Bynes, aki bár szöveggel nem kísérte bejegyzését, a biztonság kedvéért több médiumot is megjelölt mellette, hogy biztosan értesüljenek a közlendőjéről. A bemutatkozásában továbbá az olvasható, hogy érdemes visszatérni hozzá infókért a parfümjéről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amanda Bynes (@amanda.bynes1986) által megosztott bejegyzés

A színésznő ügyvédje egyébként még 2020 októberében említette, hogy ügyfele komolyan fontolgatja, hogy betör a parfümpiacra. A jelek szerint ez a projekt már el is kezdett kibontakozni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik