Szórakozás

Ismét tiltotta a Twitter Meghan Markle nővérének fiókját

Kirsty Wigglesworth - Pool / Getty Images
Kirsty Wigglesworth - Pool / Getty Images
Az említett profil többek között olyasmiket állított, hogy a hercegné sosem volt várandós Archieval és Lilibettel, csupán kamu terheshasat viselt, és a gyerekei egyébként is csak bábuk.

Samantha Markle eredeti Twitter-profilját még 2019-ben tiltották le, néhány napja pedig az új fiókja is ment a levesbe, nem sokkal azután, hogy a BuzzFeed újságírója arról írt, hogy az említett profilt Meghan Markle zaklatására használták. Samantha Markle többek között olyasmikről írt, hogy

  • a hercegné sosem volt terhes Archieval és Lilibettel
  • kamu terheshasat viselt, hogy átverje a publikumot
  • a gyerekei valójában bábuk
  • ha igaziak is a gyerekek, akkor béranya hordta ki és szülte meg őket

Nővére továbbá azt is állította, hogy Meghan annak idején kapcsolatba került Jeffrey Epsteinnel és Harvey Weinsteinnel.

Samantha Markle ügyvédje azt mondja, hogy a felsorolt állításokat nem az ügyfele tette, a BuzzFeed cikke pedig Photoshopolt képeket tartalmaz.

Miss Markle e-mailjeit és egyéb fiókjait több alkalommal is feltörték, és valószínű, hogy ezek a kijelentések másoktól származnak. Az ügy sürgőssége miatt továbbra is nyomozunk

mondta Douglas Kahle, miután a Twitter tiltotta ügyfele fiókját arra hivatkozva, hogy Samantha Markle megpróbálta kijátszani a rendszerüket.

Meghan Markle 57 éves nővérét így ismételten elvágták attól, hogy a Twitteren ossza meg gondolatait a húgáról. Hamarosan viszont a bíróságon teheti meg mindezt, nemrég ugyanis rágalmazásért perelte a sussexi hercegnét. 75 ezer dollárt követel tőle.

Kapcsolódó
Meghan Markle-t beperelte a féltestvére
Samantha Markle szerint a húga hazudott róla Oprah Winfrey műsorában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik