Szórakozás

Ravaszul álcázott kamerát talált Airbnb-szállása fürdőszobájában egy nő

Zero Creatives / Getty Images
Zero Creatives / Getty Images
Két rejtett kamerát is talált az Airbnb-n bérelt szállásán egy amerikai nő. Az egyik eszköz a nappaliban, a másik a fürdőszobában volt.

Rejtett kamerákat talált a szállásán Brittany Walsh, iskolai pszichológus és tanár. A 25 éves nőnek először egy a fürdőszobában bedugott USB-töltő lett gyanús, majd a nappaliban is talált egy ugyanolyan szerkezetet – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Walsh egy a TikTokra feltöltött videóban mutatta meg az eszközöket, melyek pont úgy néznek ki, mint bármelyik, mobiltelefonok töltéséhez használható töltő, azzal a különbséggel, hogy a kábel csatlakozója fölött egy apró pont, vagyis egy kamera látható, az eszköz hátulján pedig ott van egy mini memóriakártya bemeneti nyílása.

Amikor a fiatal nő megtalálta az eszközöket, habozás nélkül rendőrt hívott és feljelentést tett. Walsh azt mondja, nem gondolja, hogy a lakás tulajdonosa helyezte ki a kamerákat, ő inkább a takarítószolgálat munkatársaira gyanakszik.

@brittany..walshFound a hidden camera in our Airbnb bathroom and for some reason it got deleted so here it is again 🙄 ♬ original sound - brittany

Ajánlott videó

Olvasói sztorik