Szórakozás

Rubint Réka nem táboroztathat többé egy füredi szállodában, mert túl hangosan buliztak

MTI / Balogh Zoltán
MTI / Balogh Zoltán
A hotel igazgatója is megszólalt az ügyben.

Napokig eszkalálódott a Rubint Rékával kapcsolatos hír, miszerint túl hangosan bulizott egy éjszaka az Alakreform-táborával egy füredi szállodában, ami zavarta a többi vendéget a pihenésben. Az ügy odáig fajult, hogy a szállodaigazgató is megszólalt az eset kapcsán.

  • Az egész azzal kezdődött, hogy a beöltözős bulit követően a hotel közösségi oldalát elárasztották a panaszkodó kommentek, szerintük Rubinték társasága „undorítóan viselkedett, zajongott, üvöltözött”.
  • A szálloda tulaja, Czigle Zsolt ezután a Blikknek nyilatkozott, a cikkben úgy fogalmazott, hogy „az eddigi alkalmak során jó hangulatú, vidám rendezvénnyel előzetesen egyeztetett tervet sajnos nem sikerült teljes egészében tartani, emiatt szükségessé vált a szálloda vezetőinek helyszíni beavatkozása is”.
  • közben a hotel Facebook-oldalára is kikerült egy közlemény, amiben jelezték, még a buli közben felszólították a térelválasztó párkányon táncolókat, hogy hagyják abba, akik ennek eleget tettek.
  • Rubint Réka is reagált, a Borsnak elmondta, szerinte a hotel hibázott, mert nem tájékoztatta előre a vendégeket arról, hogy kétszáz fős rendezvény lesz a szállodában.

Az is kiderült, hogy az eset után Rubint Réka többé nem mehet a táborával együtt a szállodába, de a megszólalásában elmondta, tanult az esetből, mert legközelebb csak olyan helyre megy, ahol az egész épületet ki lehet bérelni a tábor számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik