Szórakozás

Sztárban Sztár!: a kieséstől megmenekült Zámbó Krisztián szerint kihozott Kozsóból mindent, amit lehetett

TV2
TV2
Orsovai Reni kiesésével kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy „ez egy ilyen játék”.

Néhányakban felháborodást keltett a Sztárban Sztár! című műsor legutóbbi adása, mivel szerintük Orsovai Reni nem érdemelte meg, hogy ő távozzon a versenyből. Ennek kapcsán Zámbó Krisztián, aki a veszélyzónából megmenekült, Facebook-oldalán tett közzé egy videót, melyben a témára reflektált. Elmondja, hogy szerinte ez valójában nem egy verseny, sem pedig egy tehetségkutató, itt az előadók feladata nem más, mint a szórakoztatás, éppen emiatt nem kell olyan komolyan venni azt sem, hogy ki esik ki.

Az a helyzet van, nem gondolom, hogy bármivel rosszabb lehettem volna, bár én elismerem, hogy elképesztő, amit a csajszi hozott. Egy 28-29 éves pörgős, fiatal énektanár, akiben benne van a tűz, hozta ezt a karaktert, amennyire csak lehetett belőle. Én meg úgy gondolom, hogy hoztam Kozsót, ebből ennyit lehetett kihozni szerintem, ennél többet nem tudtam, de nem is panaszkodni jöttem.

Ezután arról beszél, hogy a szavazást mindössze amiatt nyerhette meg, mert azok, akik szeretik, kimentették szavazatukkal a veszélyzónából, viszont szerinte ez bármikor megfordulhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik