Szórakozás

Sztárban Sztár!: Kiesett Orsovai Reni, ezt alig akarták elhinni a stúdióban

tv2
tv2
Lizzót utánozta az adásban.

Vasárnap este ismét volt Sztárban Sztár!, ahol természetesen megint búcsút kellett venni egy versenyzőtől. Ez a valaki pedig Orsovai Reni lett, aki Lizzo bőrébe bújt a műsorban. Nem nagyon akarták elhinni a stúdióban, hogy az énekesnő lett a kieső, Lékai-Kiss Ramóna is könnyekben tört ki, ahogy egyébként Orsovai sem nagyon tudott megbirkózni a kiesés tényével.

Till Attila szerint fantasztikus volt Orsovai az eddigi műsorokban, ez vasárnap este sem volt másképp. A nézők nem így látták (vagy csak nagyon kevesen), a zsűri szerint nem túl acélosan teljesítő Zámbó Krisztián is hamarabb ülhetett a páholyba a szavazatok alapján, ahogy a produkciója alatt kissé széteső Marics Peti is (neki a mikrofonja nem működött az elején).

Kapcsolódó
Sztárban Sztár!: Képeken a legutóbbi adás nagy átalakulásai
Dolgok, amelyek miatt kérnénk a Men in Black-féle emlékezettörlést: a Puskás Petinek maszkírozott Dallos Bogi szájon csókolja férjét, a páholyban helyet foglaló Puskást.

Végül Orsovait úgy tudták megszabadítani a könnyeitől, hogy a legtöbb versenyző berohant a színpadra, hogy megölelgessék az énekesnőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik