Szórakozás

Egy éve ilyenkor: VV Renátó bicskanyitogató stílusán hüledezett az ország egy része

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Mint mindig, most is mutatjuk, mely cikkek érdekelték olvasóinkat leginkább egy évvel ezelőtt.

Orbán Viktor tavaly februárban egy sajtótájékoztatón azt mondta, csak az oltóponton közlik az oltásra regisztráltakkal, hogy milyen vakcinát tudnak nekik adni. Az Emmi később cáfolta a miniszterelnök kijelentését – emiatt a Jobbik azt nyilatkozta, feljelenti a kormányfőt.

Kapcsolódó
Orbán Viktort feljelentették rémhírterjesztésért
A miniszterelnök múlt héten arról beszélt, hogy csak az oltóponton közlik az oltásra regisztráltakkal, hogy milyen vakcinát tudnak nekik adni.

Tavaly februárban még tartott a Való Világ tizedik szériája, ami (akkor) leginkább arról volt emlékezetes, ahogy Renátó és Fru viselkedtek a villában – egymással és a többiekkel is.

  • VV Fruval emiatt az anyja is elbeszélgetett.
  • Nádai Anikó pedig jól elmondta a véleményét Renátónak a férfi kiesése után.
Kapcsolódó
ValóVilág: Renátó stílusa a kiesése után is bicskanyitogató, de Nádai Anikó helyre rakta
Nádai rászólt, hogy ez már nem az a hely, ahol ezt megengedheti magának.

Egy golyóálló üvegezésű, erődítményszerű, Pest megyei ingatlanban csapott le a NAV és a TEK egy budapesti és nagykanizsai bűnbanda tagjaira, akik külföldről behozott használt autókkal foglalkoztak. A hatóságok 1,3 milliárdos áfacsalás gyanúja miatt vették őrizetbe a bűnszervezet tagjait. A történetnek van egy humoros szála is.

Kapcsolódó
Lánykérésnek hitte a TEK-es akciót a fényűző luxusban élő milliárdos barátnője
Erődítményszerű épületben csaptak le a milliárdos áfacsalással gyanúsított bűnszervezet fejére.

Kedves kollégák! Erre nincs jobb szövegünk? Ez veszélyezteti a feladatellátást, miért kell beleírni? Egyszerűen miért nem hivatkozunk a jogszabályra, hogy 45 nappal meghosszabbítjuk az adatszolgáltatást és kész. Köszönöm szépen! Cili

Ezt a levelet küldte el az országos tiszti főorvos kollégáinak, amelyben a Hadházy Ákos országgyűlési képviselőnek készített választervezetről van szó, csakhogy Müller Cecília – feltehetően tévedésből – az ellenzéki politikusnak is továbbította a levelet.

Kapcsolódó
Müller Cecília véletlenül Hadházy Ákosnak is elküldte a kollégáinak címzett levelét
„Erre nincs jobb szövegünk?” – írta épp az ellenzéki politikus kérdéseit elutasító választervezetről az országos tiszti főorvos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik