Szórakozás

Ladányi Jancsó Ábel szerint úgy lett volna korrekt, ha Janicsák Veca egyeztet vele, mielőtt bejelenti a válásukat

Úgy véli, hogy az énekesnő az új klipjét akarta népszerűsíteni.

Janicsák Veca a héten árulta el, hogy nehéz időszakon van túl. Férjével, Ladányi Jancsó Ábellel 2020-ban különváltak útjaik, eközben pedig a méhnyakrákkal is meg kellett küzdenie. A betegsége olyan komolynak bizonyult, hogy a méhét is el kellett távolítani.

Kapcsolódó
Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel elváltak
Eközben egy súlyos betegséggel is diagnosztizálták az énekesnőt, ami miatt többé nem lehet gyereke.

Ladányi Jancsó Ábel a minap Blikk hasábjain reagált a történtekre. Elmondása szerint volt felesége nem tájékoztatta a cikk tartalmáról, mielőtt az megjelent volna.

Azt tartottam volna korrektnek, ha a feleségem tájékoztat a cikk tartalmáról és konzultál velem, mielőtt kijön, ha már úgy érezte, meg kell ezt osztania a világgal. Szomorú, hogy előrébb való volt neki a cikk időzítése a videóklipje népszerűsítéséhez, amikor ilyen súlyos témákról nyilatkozott, mint a betegsége, a válásunk és a gyermekünk

– mondta.

Mint kiderült, a válás papíron még nem történt meg, és bár az énekesnő korábban arról beszélt, egyedül neveli majd tovább közös gyermeküket, Emmát, volt párja nem ért egyet ezzel a döntéssel.

Papíron még nem váltunk el, és szeretném, ha Veca tudomásul venné, hogy a kislányunknak apukája is van, akinek ugyanolyan jogai vannak, mint neki

– jelentette ki Ladányi Jancsó Ábel, aki a válás után is szeretne részt venni Emma életében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik