Szórakozás

Kárpáti Rebeka szerint megbillen az egyensúly, ha egy férfi életét a csajának kell rendbe raknia

RTL Klub
RTL Klub
Szeretne felnézni a férfira, aki mellette van.

Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc útjai tavaly novemberben váltak el. Az influenszer már a családalapításon gondolkozott, de végül elmentek egymás mellett a párjával. Azóta nincs kapcsolata, de határozott elképzelései vannak a jövendőbelijét illetően. Olyan férfira vágyik, aki mellett többé és jobbá válhat, ebből pedig nem hajlandó engedni.

Az influenszer a minap Palik Lászlóval beszélgetett a Futtában című műsorban. Kocogás közben elmesélte, hogy a családjában történt szituációk miatt nagyon fiatalon fel kellett nőnie, mindezek hatására pedig úgy lépett be a felnőtt életbe, hogy csak magára számíthat, nem szeret másoktól függeni. Úgy véli, ez a magatartásforma néha a párkapcsolataiban is kiütközött.

Hozzátette, hogy szerinte egy jól működő kapcsolatban a felek kölcsönösen támogatják és motiválják egymást, de könnyen át lehet esni a ló másik oldalára is.

Többször előfordult, hogy figyelj, látom, elakadtál az életben, szerintem csináld ezt, rendszerezzük így a dolgaidat, hidd el, jó lesz! De amikor ő nem látja át, mint férfi, mint felnőtt ember az életét, és a csajod rakja azt rendbe, akkor ott szerintem egy picit megbillen az egyensúly, hogy mennyire nézel fel arra a férfira, aki melletted van

– mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik