Szórakozás

Adele még idén le akarja tudni a koncertjeit, mert jövőre gyereket szeretne

Gareth Cattermole / Getty Images
Gareth Cattermole / Getty Images
Egészen konkrét tervei vannak.

Adele a napokban a The Graham Norton Show című beszélgetős műsor vendége volt, ahol többi között szóba került az a januári bejelentése, amikor sírva közölte Instagram-oldalán követőivel, hogy későbbi dátumra kell áttenni a Las Vegas-i koncertsorozatának időpontját. A műsorban arról beszélt, hogy annak ellenére, hogy már megvan a lehetséges dátum, még nem szeretne semmit sem elkiabálni. Kiderült, hogy a halasztásra amiatt volt szükség, mert máskülönben úgy érezte volna, hogy nem lenne száz százalékos technikailag a koncert, ő pedig nem adja a nevét valamihez, amit nem érez maximálisnak.

Most is megállás nélkül dolgozunk azon, hogy létrejöjjön a koncertsorozat, de nem akarok addig új időpontot mondani, amíg nem tudom biztosra, hogy minden kész lesz időben. Az viszont teljesen biztos, hogy idén megtartjuk a koncerteket, mivel elég nagy terveim vannak a jövő évre. Képzeld el, milyen lenne, ha azért kellene lemondanom a koncertet, mert terhes leszek.

Korábban Adele-ról amiatt írtunk, mert ő is részt vett a BRIT Awards zenei díjátadón, ahol eltörölték a külön női és férfi kategóriákat, melyek azóta gendersemlegesek. Ezt azért említjük meg, mert amikor Adele átvette a neki ítélt díjat, az első mondatában kihangsúlyozta, hogy mennyire szeret nő lenni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik