Szórakozás

Ábel Anita bocsánatot kért, amiért elviccelte az interjút, amiben Gáspár Győző a mentális problémáiról beszélt

Life TV
Life TV
„Depressziós vagy? Nem úgy nézel ki!”

A napokban számoltunk be arról, hogy Gáspár Győző elárulta, szeretne visszavonulni a pszichiátria zárt osztályára, mivel úgy érzi, segítségre van szüksége a tizennégy éve tartó pánikrohama, valamint a depressziója és szorongása miatt. A Fókusznak arról mesélt, hogy az idei év nem indul túl jól számára, majd az interjú után az Ébredj velünk című műsorba is behívták, hogy a témáról beszélgessenek vele.

Kapcsolódó
Gáspár Győző azt tervezi, hogy visszatér a zárt osztályra
„Azt veszem észre, hogy 2022 nem megy.”

Az egyik műsorvezető, Ábel Anita azonban egyáltalán nem vette komolyan a témát, kifejezetten viccet csinált belőle, és például azt mondta Gáspár Győzőnek, hogy nem érti, mi a baj, mivel olyan jól néz ki, vagy hogy dolgozza fel, hogy betölti az ötvenet. A műsor után Ábel Anita Instagram-oldalán kért bocsánatot a nézőktől és Gáspár Győzőtől is, amiért nem kezelte megfelelően az interjút. A posztot nem mutathatjuk, ellenben ide kattintva elolvashatja Ábel reakcióját a történtekre.

Kapcsolódó

Ábel Anita mellett a másik műsorvezető, Bereczki Zoltán is bocsánatot kért az adás miatt, amit szintén Instagramon fejezett ki.

Elbagatellizáltam egy kijelentést, pedig bármilyen jó vagy annak tűnő a hangulat, képesnek kell lennünk meghallani bizonyos mondatokat, szavakat! Ilyen mondat, sőt mondatok hangzottak el a LifeTV Ébredj velünk című műsorában Gáspár Győző szájából. Sajnálom, hogy nem a megfelelő érzékenységgel reagáltam! A depresszió komoly dolog, alattomos, sokszor rejtőzik mosoly mögé.
Bocsánatkéréssel tartozom elsősorban Győzőnek és mindenkinek, akiben rossz érzést keltettem!

írja a bejegyzésében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik