Szórakozás

Sydney Sweeney nem hajlandó hírességekkel randizni

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Elég, ha az ő nevét ismerik fel mindenhol.

Az HBO egyik legnépszerűbb sorozata, a Zendaya főszereplésével futó Eufória egyik szereplője, Sydney Sweeney az elmúlt időszakban iszonyatosan felkapott lett. Rengeteg magazin címlapján szerepelt, ahogy jó néhány műsorban kapott kisebb-nagyobb, egyre komolyabb szerepeket. Nemrég a Cosmopolitan készített vele nagyinterjút, melyben arról kérdezték, miért nem oszt meg szinte semmi magánéletéről, főként szerelmi életéről a közösségi oldalain. Ekkor árulta el azt is, hogy miért hozta azt a szabályt, hogy nem randizik hírességgel.

Nem randizom színészekkel, zenészekkel vagy bárkivel, aki a rivaldafényben van, mert így én is normális lehetek, és számomra ez a legegyszerűbb. Nagyon szoros biztonsági hálóm van hála a közvetlen környezetemnek. Szerencsés vagyok, hogy olyan emberekkel vehetem körül magam, akik mellett csilloghatok és piedesztálra emelnek anélkül, hogy rosszul érezném magam.

Nemrég amiatt írtunk róla, mert arra kérte a sorozat készítőit, hogy ne forgassanak vele felesleges meztelen jeleneteket, csak akkor, ha az tényleg indokolt.

Kapcsolódó
Sydney Sweeney arra kérte az Eufória alkotóját, hogy ne vetkőztessék le olyan gyakran a karakterét
Szerinte sokan azért nem veszik komolyan, mert túl sokat meztelenkedett a sorozatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik