Szórakozás

Sydney Sweeney arra kérte az Eufória alkotóját, hogy ne vetkőztessék le olyan gyakran a karakterét

Axelle / Bauer-Griffin/FilmMagic
Axelle / Bauer-Griffin/FilmMagic
Szerinte sokan azért nem veszik komolyan, mert túl sokat meztelenkedett a sorozatban.

A 24 éves Sydney Sweeney 2019-ben az Eufória üdvöskéje volt, de korábban feltűnt például a Szolgálólány meséjében is. A színésznő tavaly A Fehér Lótuszban is megmutatta magát, a kritikusok pedig ezúttal végre elismerően nyilatkoztak a játékáról. Ő ezt különösnek találja, elvégre nem csak az említett sorozatban nyújtott emlékezetes alakítást. Szerinte eddig azért nem vették komolyan, mert túl sokszor vetkőzött le az Eufória kedvéért.

A Fehér Lótusz kapcsán úgy éreztem, hogy az emberek végre felismerték, milyen kemény munkát végeztem. Ez olyasmi, ami már zavar egy ideje. Nagyon büszke vagyok az Eufóriában nyújtott munkámra. Remek alakításnak tartottam. De senki nem beszél róla, mert meztelen voltam. Ahogy csinálom A Fehér Lótuszt, a kritikusok hirtelen figyelnek. Az emberek szeretnek engem. Azt mondják: „Úristen, mit csinál ezután?” Én azt kérdeztem: „Ezt eddig nem láttátok az Eufóriában? Nem láttátok A szolgálólány meséjében?”

magyarázta a színésznő, aki tapasztalatait összevetve úgy döntött, megkéri az Eufória íróját, hogy amikor nem muszáj, ne kelljen meztelenkednie.

Sam Levinson elfogadta Sydney kérését, így a soron következő évadban valóban megcsappannak majd a pucér jelenetek, már ami Cassie karakterét illeti. A színésznő egyébként hozzátette, hogy továbbra is hajlandó levetkőzni, ha az adott rész feltétlenül megkívánja ezt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik