Szórakozás

Robert Pattinson beismerte, hogy évek óta hazudik interjúk közben

Kevin Winter / Getty Images
Kevin Winter / Getty Images
Azért talál ki néha ezt-azt, hogy egyáltalán mondjon valamit.

Aki látott vagy olvasott már interjúkat a hamarosan debütáló Batman film főszereplőjével, az tudja, hogy Robert Pattinson néha elég különös dolgokat is mond, amik első blikkre kamunak hangoznak. Mint kiderül, a színész hajlamos a füllentésre ilyen helyzetekben, mindezt pedig azért teszi, hogy egyáltalán mondjon valamit azoknak, akik kérdezik.

Pattinson a GQ magazinnak elárulta, hogy meghallgatásokon sem teljes mértékben az őszinteség híve. Többször kamuzott például a származásáról, és adta ki magát amerikainak.

Mindig más emberként jelentem meg, amerikaiként. (…) A Transformers 2 meghallgatásán voltam, közvetlenül az Alkonyat megjelenése után. Úgy mentem be, mint valami denveri srác. Felhívták az ügynökömet, és megkérdezték tőle, mi bajom van

– mondta a színész, aki viccelt már korábban azzal, hogy az általa játszott Batman kalózhangon fog megszólalni, és mellesleg egyáltalán nem is edzett a szuperhős-szerephez. De állította azt is, hogy egy forgatáson kutyát kellett volna kielégítenie. Végső soron mindhárom infó hamisnak bizonyult.

Kapcsolódó

Hallottuk már továbbá azt is, hogy Pattinson úgy koptatott le egy őrült rajongót, hogy randira hívta a nőt és szándékosan halálra untatta a társaságával.

Szüntelenül panaszkodtam neki az életemről, és sosem jött vissza. Az emberek két perc alatt megunnak

– mesélte korábban, és azóta sem tudni, hogy a sztori valóban megtörtént-e.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik