Szórakozás

Robert Pattinson viccelt, amikor azt mondta, nem gyúrt a Batman-szerephez

Kimberly White / Getty Images
Kimberly White / Getty Images
Azóta is kísérti a dolog.

Tavasszal érkezik a The Batman című film, ahol Robert Pattinson alakítja majd a főszereplő Bruce Wayne-t. A színész tavaly arról beszélt, hogy annak idején nem volt akkora divat az edzés, mint ma. Példaként James Deant említette, aki szerinte még csak szálkás sem volt. Ezután kijelentette, hogy ő például alig csinál valamit. Ez a médiában aként terjedt el, hogy Robert Pattinson úgy játszik szuperhőst, hogy még csak meg sem próbálta kigyúrni magát a szerep kedvéért. Mint kiderült, ez nem teljesen igaz.

Ez azóta is kísért. Mindig is kínosnak éreztem arról beszélni, hogyan edzek. Ez olyan angol szokás. Ha csak nem vagy olyan hú de hihetetlen formában, amikor az emberek tényleg kíváncsiak lesznek és megkérdezik, hogyan érted el ezt a fizikai tökéletességet, vagy mit. Batmant játszod, gyúrnod kell. Azt hiszem azt az interjút akkor csináltam, amikor karantén volt, és Angliában voltam… Kicsit alacsonyabb fokozaton edzettem

javította ki magát a színész most, több mint fél évvel később.

A korábban vitatott interjúban egyébként Pattinson azt is elárulta, hogy gasztronómia terén sincsenek nagy igényei, és kifejezetten szeret konzervből enni. Például tabasco szószt és tonhalat.

Fura, de az igényeim kicsit olyanok, mint egy vadállaté, aki a kukából eszik

– mondta akkor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik