Szórakozás

Schobert Norbi az iskolás éveiről: Levették a sapkám, beleköptek, visszahúzták a fejemre, mert kövér voltam

tv2
tv2
Emiatt fogadott örök harcot a túlsúly ellen.

Schobert Norbival és fiával készített riportot a Tények stábja. Ennek apropója a kisebb Schobert, Junior gyúrása volt, aki mostanában ráfeküdt a kondigépekre, hogy Cristiano Ronaldóvá pattintsa ki magát. Schobert Norbi felidézte, fiánál honnan jött a sportolás szeretete.

Egyszer elém állt egy nap, hogy valaki akar lenni. Mondom, ki? Hát, hogy »Ronaldo vagy mint te«. Ezt mondta nekem. Hogy tiszteljék, felnézzenek rá. Mondtam, Norbika először le kell fogynod. Egy dagadt kisfiú, akit úgy hívnak, hogy Schobert Norbi, ki van téve a bullyingnak. Lehet, ha nem így hívnának, senki nem foglalkozna veled. Így bántani fognak. Ahhoz, hogy tiszteljenek, pedig tanulnod kell.

A fitneszguru elmondta, miért áll harcban a túlsúly kérdésével.

Leveszik a sapkám, beleköpnek, visszahúzzák a fejemre, megvernek utána. Azért, mert kövér voltam. Akkoriban nem volt sok kövér gyerek. Akkoriban minden huszadik küzdött túlsúllyal, ma minden negyedik. Én benne voltam abban az egyben az iskolában, voltunk talán ketten. Akik sportosak voltak, lenéztek az alkatom miatt. Bennem ez annyi sérelmet okozott, hogy mai napig túlzottan kikelek a kövérség ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik