Szórakozás

Trágár ordibálásra figyelt fel a család, de kiderült, hogy nincs baj, sőt

Ebéd után kaparta le a sorsjegyet a csirkéért elküldött férfi.

Kaparós sorsjeggyel nyert jókora összeget egy amerikai család.

Amikor a hagerstowni (Maryland állam) férfi átvette a nyereményt Baltimore-ban, elmesélte, hogy egy bevásárlás végén szerezte be a nyertes szelvényt: felesége megkérte, vegyen csirkét az ebédhez, az üzletből kifele menet azonban megállt egy szerencsejáték-automatánál.

Az 52 éves férfi egy húszdollárost dobott be, eredetileg a Mega Millions nevű sorsjegyre pályázott, de mivel maradt még 10 dollárja, kinézett egy újfajta szelvényt.

Ebéd után eszébe jutott, hogy még nem kaparta le a sorsjegyeket. A másodikként lekapart szelvénynél először csak annyit látott, hogy nyert. Azt gondolta, legalább visszanyerte a 10 dollárt, de aztán telefonos applikációval ellenőrizte a szelvényt, és kiderült:

100 ezer dollár (közel 31 millió forint) ütötte a markát.

A marylandi lottótársaság honlapja idézi a feleséget, aki elmondta: férje meglehetősen alpári stílusban kiabált örömében, amikor megtudta, mi történt:

Olyan szavakat mondott ki, amiket a gyerekeink nem szoktak tőlünk hallani.

A családtagok azt hitték, valami baj van, de aztán a férfi elmondta, csak örömében ordította a nyomdafestéket nem tűrő szavakat.

A pénzt nyaralásra, hitelek visszafizetésére, lakásfelújításra tervezik költeni, és talán egy tévét is vásárolnak belőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik