Szórakozás

Exatlon Hungary All Star: Salander Dorina szerint a csapattársai nem tartják őt semmire

TV2
TV2
Úgy érzi, nem tartozik a csapatba.

Újabb hét telt el az Exatlon Hungary All Star műsorából, melynek pénteki végjátéka egészen érzelmesre sikeredett, mivel Szabó-Thomka Hanna a műsorban szerzett legjobb barátnőjével, Salander Dorinával párbajozott. A játék napjának reggelén Salander panaszkodni kezdett, hogy mennyire mélyponton van, és nem érzi jól magát a csapatban. Ennek előzménye egy óriási vita, ami Szabó-Thomka és a többiek között robbant ki, mikor őt küldték párbajra.

Kapcsolódó
Exatlon Hungary All Star: Megvolt az idei évad legnagyobb balhéja
Szabó Thomka-Hanna azt mondta, nem érzi jól magát a csapatban, később Pap Dorci sírta el magát veszekedés közben.

Novák Zalánnal többször is hangos szóváltásba keveredett, két másik csapattársa pedig annyira kikészült a stressztől, amit a feszültség okozott, hogy zokogásban törtek ki. Salander véleménye szerint a csapat perifériájára került azáltal, hogy Szabó-Thomka pártját fogja, emiatt a többiek nem hajlandóak elismerni a teljesítményét.

Úgy érzem, hogy teljesen egyedül maradok ebben a versenyben. Itt van Kata, akit nagyon szeretek. Viszont azt is érzem, hogy a csapat sokkal jobban elfogadja, mint engem, mivel őt az első évad nyerteseként ismeri el. Engem valójában soha nem igazán tartottak semmire. Nem szeretnek

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik