Szórakozás

A Nagy Ő óta Tóth Dávidnak már új kapcsolata van

TV2
TV2
Decemberben ért véget a műsor.

Tavaly december közepén ért véget a TV2-n újraélesztett A Nagy Ő  című műsor, amelyben Tóth Dávid keresett párt maga mellé. A fináléban két lány, Annabella és Laura közül kellett választania, míg végül sokak meglepetésére az utóbbi mellett döntött. Kapcsolatuk viszont nem sokáig ki tartott a műsor után, mivel két hónappal a finálé leforgatása után már külön utakon folytatták életüket. Azóta Laura összejött a főnökével, és akármennyire szappanoperásan hangzik is, Annabellával közben legjobb barátnők lettek.

Tóth Dávid pedig most arról nyilatkozott a Blikknek, hogy neki is új kapcsolata van, amiről azonban nem szeretne sokat elárulni.

Nem szeretnék erről sokat mondani még, csak annyit, hogy pár hete ismerjük egymást, de annál intenzívebb a kapcsolatunk. Érdekes, hogy amikor annyira akartam szerelmes lenni A Nagy Ő forgatása előtt, alatt, nem jött a szerelem. Laurával kapcsolatban végül kiderült számomra, hogy nem igazi szerelem volt, hanem inkább egy erős fellángolás. A szakításunkat követően elengedtem az egészet és ősszel egyáltalán nem is randiztam. És egyszer csak megérkezett az életembe ő.

Nemrég amiatt írtunk Tóth Dávidról, mert közös fotókkal emlékezett meg közösségi oldalán Csollány Szilveszter olimpikonról.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik