Szórakozás

Exatlon Hungary All Star: Salander Dorka szerint Novák Zalán olyanokkal veszi körbe magát, akik intellektuálisan alatta vannak

tv2
tv2
Salander úgy érzi, Nováknak egyszerűen szüksége van arra, hogy vezető szerepet töltsön be.

A Kihívó csapat tagjai egy kisebb ülést tartottak pihenés közben, ahol megbeszélték, Novák Zalán ugyan nem idegesítő számukra, de azért nem kedvelik annyira. Salander Dorka szerint Nováknak belülről fakadó szüksége az, hogy vezető szerepet töltsön be egy csapatban.

Szerintem a Zalán egy olyan egyéniség, akinek szüksége van arra, hogy vezessen. Vagy hogy vezető szerepe legyen a csapatban, és általában olyanokkal veszi körül magát, akik intellektualitásban alatta vannak, így őket sokkal könnyebben vezetheti. Ezt megfigyeltem. Abban a pillanatban, hogy valaki tud érvelni ellene vagy vele, kimozdul a komfortzónájából, nem tud vele mit kezdeni, azonnal kisétál az ajtón. Gondolom, ez valami kétségbeesett kompenzáció a lába miatt is, hogy nem tud futni. Azt hiszi, olyan meglátásai vannak a pálya széléről, ami csak neki lehet meg… ugye, doktor Novák Zalán a pálya széléről. Vannak jó meglátásai, de nem nélkülözhetetlen a szerepe. Sokkal jobban örülnék egy olyan játékosnak, aki fut.

Az adásban mindemellett Csollány Szilveszterről is megemlékeztek, de a játékosoknak nem mondják el az olimpikon halálát.

Kapcsolódó
Exatlon Hungary All Star: A szerkesztők nem mondják el a játékosoknak Csollány Szilveszter halálát
Többen jól ismerték az olimpikont az Exatlon második évadából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik