Szórakozás

Dobó Ági esküvői fotókat posztolt

RTL Klub
RTL Klub
Több részletben mesélte el a nagy nap történéseit.

Dobó Ági és férje, Kis Csaba novemberben házasodtak össze. A modell akkor a gyűrűket ugyan megmutatta, azt nem láthatták a követők, hogy milyen ruhában lépett oltár elé. Egészen mostanáig.

A pár eredetileg nagy téli esküvőt tervezett, ám ezt a pandémia többször is keresztbe húzta. Végül úgy döntöttek, hogy ha kicsiben is, de végre hivatalosan is összekötik az életüket. Az erről szóló beszámolót a modell több részletben mesélte el Instagramján, megmutatva többek között az esküvői ruháját is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Agnes dr Kis – Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés

Összesen 11 vendég, 2 tanú, akik a húgom, és Csaba nővére voltak, az anyakönyvvezető, és mi ketten. Engem a Keresztapukám kísért, Csabit az Anyukája. Onnantól, hogy elindult a zene (John Legend All of me-ja, amire megkérte a kezemet Csabi) sírtam addig, amíg be nem ültem az autóba hazaindulva. Szimbolikus elemként a gyertyagyújtást választottuk, a közös lángot, tüzet, ami persze időnként van, hogy csak pislákol, van, hogy nagyobb lángon ég, de mindketten hiszünk benne, hogy, ha mindketten óvjuk, dolgozunk érte, akarjuk, akkor, ha küzdelmes is, akár amíg élünk életben tudjuk tartani

– hangzott az egyik poszt szövege.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik