Szórakozás

Hugh Hefner özvegye azt mondja, „minden mű dolgot” eltávolított a testéből, mutatott is egy új szelfit

Charley Gallay / Getty Images for Playboy
Charley Gallay / Getty Images for Playboy
Nem tudja, hogy megfelelési kényszerből vagy önbizalomhiányból öltözködött kihívóan korábban.

Crystal Hefner egy nagyon hosszú Instagram-poszttal jelentkezett az új évben, mint ismeretes, ő a néhai Hugh Hefner utolsó felesége. Az utazóbloggerré avanzsált modell leírta, nagyot változott az élete, a dolgokhoz való hozzáállása mára, ma már nem a külsőségeknek él.

Amint azt a legtöbben tudjátok, playboyos éveim alatt gyűltek a követőim. Bizonyos képek gyorsan növelték az elérésemet. Röviden meg tudom fogalmazni: a szexszel minden eladható. Fogalmam sincs, miért öltöztem szűk ruhákba, mély dekoltázst mutatva… esetleg erőt akartam mutatni, elvárásoknak megfelelni. De most büszkén mondhatom, ma már a szerénység ad erőt és ez sokkal jobb érzés, ami életem végéig így marad. Minden kamu dolgot eltávolítottam a testemből, töröltem a régi fotóimat is. Hitelesebb vagyok, igaz, sebezhetőbb is. De most magamat tudom adni

– fogalmazott Hefner, aki beszámolt arról is, hogy sok követőt vesztett, ám olyan közösséget hozott létre, akik tényleg támogatják. Illetve csatolt egy új szelfit magáról, érzékeltetve, mennyit változott műtétei után.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Crystal Hefner (@crystalhefner) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik