Szórakozás

Horváth Grétánál több nő is jelentkezett, hogy viszonyuk volt a férjével

tv2
tv2
Novemberben Meggyes vezetéknevét is felvette, közös gyereket terveztek.

Néhány nappal ezelőtt írtunk arról, hogy szakított Horváth Gréta és Meggyes Dávid, az Ázsia Expressz második évadának győztes párja.

Kapcsolódó
Horváth Gréta: A férjem úgy döntött, kilép az életünkből
Arról nem akar beszélni, mi történt kettejük között.

Később Meggyes Dávid az Instagramon adott magyarázatot, úgy fogalmazott, van valakije, ne a feleségét bántsák azért, mert ő kilépett a kapcsolatukból.

Kapcsolódó
Meggyes Dávid megszólalt a Horváth Grétával való szakítása után: Van valakim
Kiakadt, amiért felesége rengeteg bántó üzenetet kapott.

Horváth Gréta most a Blikknek nyilatkozott néhány nappal szakításuk napvilágra kerülését követően. Elmondta, még mindig nem tud magyarázatot találni a történtekre.

Nem értem az egészet, hiszen mi most novemberben átalakítottuk a ház egy részét, készülve a közös gyerekre és helyet csinálni neki a későbbiekben. Elkészült a férjem saját gardróbszobája is, amire vágyott. Ez idő alatt felvettem a vezetéknevét is, mert szerettem volna, ha a nevünkben is egy család vagyunk. Ez neki nagyon fontos volt, és tudom, hogy sokat jelentett neki és nekem is. Össze vagyok törve, nem térek napok óta magamhoz.

Úgy érzi, folyamatosan esnek ki a csontvázak a szekrényből.

A legijesztőbb az egészben, hogy több lány is jelentkezett a napokban, akikkel a 4,5 éves kapcsolatunk alatt dolga akadt… Teljesen meg vagyok törve, még soha nem éreztem magam ilyen csalódottnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik