Szórakozás

Radics Gigi a szülés óta 30 kilótól szabadult meg

Life TV
Life TV
„Nagy utat tettem meg és nem volt egyszerű.”

Radics Gigi első gyereke még 2020 őszén érkezett meg, a szülés után kilenc hónappal pedig úgy fogalmazott közösségi oldalán, hogy most már van elég ereje ahhoz, hogy elkezdjen edzeni. Leírta, hogy korábban sokkal energikusabbnak érezte magát fizikailag és mentálisan is, emiatt pedig ráeszmélt, hogy milyen fontos szerepe van a mozgásnak és helyes táplálkozásnak az életében. Azt is megígérte, ha eléri a „versenysúlyát”, akkor beszámol a tapasztalatairól. Most a Blikknek adott interjút, melyben felmerült a téma.

Mondhatjuk úgy, hogy várandósságom és a szülés óta ez az első olyan klip, ahol már elégedett vagyok a formámmal, mert itt már ugyanannyi kilogramm vagyok, mint szülés előtt. Persze az állóképességemet, az edzettséget még lehet javítani, a diétát viszont szigorúan betartom, körülbelül 30 kilótól szabadultam meg saját erőmből, kitartással. Mindig van hová fejlődni, de nagy utat tettem meg és nem volt egyszerű.

Ezután elmondta, hogy főként étrendváltással és egy kis odafigyeléssel sikerült elérnie a fogyást.

Kerülöm a szénhidrátokat, de nem egy előre megírt diéta alapján fogytam, hanem ahogy nekem bevált már korábban is. Nem tudok éhezni és nem is egészséges. Szerencsére egyre több olyan egészséges finomságot el tudok készíteni, amit én is ehetek, így könnyebb a diéta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik