Szórakozás

Újabb, templomnál meztelenkedő orosz blogger tűnt fel

A tetovált nőre akár egy év börtönbüntetés is várhat.

Az orosz rendőrség nyomozást indított egy orosz blogger ellen, akiről meztelen fotó készült egy moszkvai templom közelében.

Polina Morugina – aki a közösségi oldalakon Polina Face néven is szerepel – egy olyan fényképpel hívta fel magára a hatóságok figyelmét, amin az orosz főváros Filjovszkij park kerületében található Istenszülő oltalma templom látható –

a kép előterében pedig a 24 éves blogger, aki mindössze cipőt visel.

A lenta.ru cikke szerint Moruginára 500 ezer rubel bírságot is kiróhatnak, de akár 1 évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik. A kép egyébként még 2021 nyarán készült.

A tetőtől talpig tetovált blogger Instagram-oldala immár nem elérhető, a Vkontakte közösségi oldalról pedig törölte a profilját – de a internet sajátosságait ismerve nem meglepő, hogy az inkriminált fotók megmaradtak.

Vkontakte / Instagram

Polina Moruginát a hívők érzéseinek megsértéséért ítélhetik el, éppúgy, mint azokat az Insta-kollégáit, akik meztelen fotóik hátteréül templomokat vagy világhírű nevezetességeket választanak:

Kapcsolódó
Pucér fenekek a Vörös téren: szigorú büntetés várhat az Insta-villantókra
Oroszországban tíz hónap szabadságvesztésre ítéltek két Instagram-felhasználót, miután kiderült, hogy orális szexszel viccelő pózban szerepeltek egy fotón Moszkva egyik legismertebb nevezetessége előtt. Az eset óta folyamatosan jelennek meg a közösségi oldalakon hasonló képek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik