Szórakozás

Csisztu Zsuzsának úgy tűnt, hogy Tóth Dávid rámenős volt A Nagy Ő-ben

Csisztu Channel / Youtube
Csisztu Channel / Youtube
Végül is az ismerkedés volt a cél.

A decemberben véget ért társkereső reality, A Nagy Ő után nem sokkal már meg is jelent a hír, hogy a főszereplő, Tóth Dávid és választotta, Laura szakítottak. Azóta utóbbinak már új párkapcsolata van. Tóth Dávid nemrég Csisztu Zsuzsa YouTube-műsorában vendégeskedett, ahol a játékról és a kapcsolatokról beszélgettek. Szinte rögtön, a beszélgetés elején Csisztu Zsuzsa elmondta, hogy neki úgy tűnt, Tóth kifejezetten rámenős volt a randik során mindegyik lánnyal, és hogy fontos hangsúlyt fektetett arra, hogy megvan-e a kellő kémia közte és az adott szereplő között.

Nyitott voltam egy új kapcsolatra, szerettem volna szerelmes lenni, szeretek szerelmes lenni

– mondta Tóth Dávid, majd azzal folytatta, annak ellenére, hogy a nézők úgy érezhették, rámenős volt, ő valójában csak ismerkedett. Ezután szóba került, hogy mennyire feszélyezte magát a kamerák előtt, mire kiderült, hogy nagyjából a műsor felénél jött el az a pont, amikor már természetesen viselkedett a forgatás során.

Sokan felteszik a kérdést, hogy miért egy műsortól vártam a szerelmet és a való életben miért nem találok magamnak párt. Ezt a kettőt elválasztanám. Csak azért nem leszek valakivel, hogy ne legyek egyedül. Pont azért nem állapodtam meg az elmúlt években, mert bár párt találtam, de szerelmet nem

Ajánlott videó

Olvasói sztorik