Szórakozás

Szegedi Fecsó eljegyezte barátnőjét: Nem akarunk drága esküvőt, ezért Vegasban házasodunk össze

Life TV
Life TV
Onnan Hawaii-ra utaznak tovább.

A Bors írta meg, hogy Szegedi Fecsó megkérte barátnője, Géczi Beatrix kezét, akivel azután jött össze, hogy megjelent a hír a Vasvári Viviennel való válásáról. Kapcsolatuk elején barátnőjét sokan Vasvárihoz hasonlították szőke hajszínűk és tónusaik miatt. A Reggeliben egyszer még azt is elmondták, hogy közös tetoválást terveznek, illetve hogy Géczi már magára varratta Szegedi nevét.

Kapcsolódó

A lapnak pedig elmesélték, hogy ugyan csak poénból, de felmerült kettőjük között a házasságkötés, és végül úgy alakult, hogy tényleg eljegyezték egymást.

25-én a húgomnál karácsonyoztunk és az ünnepi asztal mellett ülve poénból megkérdeztem Fecsót, hogy és gyűrűt mikor kapok? Mire ő bement a másik szobába, kihozott egy kis díszdobozt benne a gyűrűvel és átadta nekem. A jelenet inkább volt vicces, mintsem romantikus.

Ezután pedig az esküvőt illetően arról beszéltek, hogy tervezik megtartani a nagy napot. Kiderült, nem vágynak nagy felhajtásra, úgyhogy inkább Amerikába utaznak, majd Hawaii-n töltik a nászutat, viszont Magyarországon nem terveznek anyakönyvvezetőhöz menni.

Nem vágyunk nagy felhajtásra, az árát inkább elutazzuk és arra, hogy egy vagyont költsünk az esküvőre, ezért úgy döntöttünk, hogy Las Vegasban fogunk összeházasodni. Csak mi ketten utazunk majd Vegasba. Az esküvő után eltöltünk ott néhány napot, onnan pedig Hawaii-ra megyünk nászútra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik