Szórakozás

Járai Kíra a férjéről: Egy randin a nő mondta neki, hogy jobb lenne nem a feleségéről beszélnie

RTL Klub
RTL Klub
Járai Mátéval egy ideje már nyitott kapcsolatban élnek.

Szilveszteri különkiadással jelentkezik a NőComment! című műsor, melyben Liptai Claudia vezetésével olyan sztárok vendégeskednek, mint Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni, Osvárt Andrea, Gryllus Dorka vagy éppen a Járai házaspár. A műsorban a hírességeknek különböző játékokban kell részt venniük, ahogy számos témáról beszélgetnek az adás során. Az egyik ilyen a párkapcsolat és a házasság, és az előzetesből kiderül például, hogy Járai Máté elmondja, úgy érzi, túl sok információt oszt meg a házasságáról, amit már a környezete is érzékelt.

Én csak a párkapcsolatomról beszélek, szokták is mondani, hogy »olyan vagy, aki mindent kitereget, valamit tarts már meg magadnak«

– kezdte Liptai Claudiának, majd közbevágott felesége, Járai Kíra is, hogy elmondjon egy érdekes helyzetet, amikor róla sztorizott férje.

Már nő is mondta neki, hogy jobb lenne nem a feleségéről beszélni egy randin

Járai Máté és Kíra különben többször is beszéltek már arról, hogy nyitott kapcsolatban élnek, például, hogyan döntötték el, hogy kipróbálják a kapcsolatnak ezt a formáját, valamint, hogy milyen szabályokat találtak ki annak kapcsán.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik