Szórakozás

Hivatásos Grincset rendelt Télapó helyett, majd csodálkozott, milyen kupit hagyott maga után

85 fontot (37 ezer forintot) fizetett a „szolgáltatásért”.

Egy észak-írországi anya azt állítja, teljesen feldúlták a házát, miután felbérelt egy Grincs-figurát, hogy jöjjön el hozzá, és szórakoztassa a gyerekeit, de a profi előadó mögött álló cég szerint a család tudta, mire számíthat.

A Belfastban élő Laura Magill a Daily Mail beszámolója szerint azért bérelte fel a figurát, hogy jöjjön el a házába, és vegyen részt egy kis játékos rosszalkodásban a gyerekeivel. A nő egy szimpla párnacsatára vagy a karácsonyfa összevécépapírozására számított, de ehelyett ezerszer rosszabbat kapott.

A Grincsnek öltözött ember ugyanis ennél sokkal jobban hozta a figurát: feldúlta az otthonát, gyümölcslevet és mosószert öntött mindenhova, valamint a bulira bekészített nassolni valót és egy csomó tojást is összetört.

Egy azóta törölt, de a Twitteren azért fennmaradó Facebook-bejegyzésben Magill így írta le az ominózus estét:

Tehát 85 fontot fizettem egy Grincs látogatásáért (…) ami úgy volt hirdetve, hogy a Grincs bejön, összemocskolja a gyerekek ágyát, párnacsatázik velük, vécégurigákat tesz a karácsonyfa köré, és a végén képeket készít a gyerekekkel (majd azt mondták nekik, hogy menjenek el, nem lesznek képek). VS amit kaptam: a partikellékeket és a drága süteményeket szétdobáltak mindenhova, a fa díszeit összetörték, a mosogatószert ráöntötték az ételekre a konyhában, a tojásokat összetörték, egy teli üveget pedig a padlóra és a fiamra öntöttek! A gyerek új egyrészes pizsije tönkrement.

Majd azzal zárta a bejegyzést, hogy a „Grinch bizonyára jött, és ellopta a karácsonyt, soha életemben nem undorodtam még ennyire semmitől”.

A Grincset kiközvetítő, Santa Stop Here Belfast nevű cég a lap megkeresésére azt közölte, hogy nem is Magill, hanem a nővére bérelte fel őket, akit előre tájékoztattak arról, mivel jár egy ilyen látogatás.

Idén már 30 látogatást tettünk, panasz nélkül. Összesen három éve csináljuk ezt. A mi Grincsünk imádja a figyelmet – ma már több száz foglalással kapcsolatos megkeresésünk volt

– mondta a Grincs-közvetitő cég sajtósa, majd azt is hozzátette, hogy a Grincs személyesen ismerte a családot – de azóta sem árulta el nekik, hogy kit rejtett a maszk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik