Szórakozás

Rácz-Gyuricza Dóra: Reggel ráálltam a mérlegre és bevallom, kicsit bepánikoltam

A terhessége ötödik hónapjában jár.

Rácz Jenő és felesége ősszel jelentették be, hogy első gyermeküket várják, november közepén pedig már kislányuk nevét is elárulták. Rácz-Gyuricza Dóra már túl van a várandóssága felén és habár még nem olyan látványos a hasa, egy kicsit aggódik már a súlya miatt.

Kapcsolódó
Rácz-Gyuricza Dóráék már ki is találták születendő gyerekük nevét
Sőt, Rácz Jenő állítólag már a megismerkedésük után tudta, milyen nevet választ majd.

Ma reggel ráálltam a mérlegre és bevallom, kicsit bepánikoltam.. +6,5 kiló… pedig még csak az ötödik hónapban vagyok.. Éés el is érkeztünk egy újabb tabu témához, amiről kevesen beszélnek ŐSZINTÉN. Alapból is nehéz XXI. századi nőként úgy terhesnek lenni, hogy ne stresszeljük szét magunkat a hízáson, de a borzasztó kismama fórumokon egymást nyomasztják az anyukák a kiszínezett történeteikkel.. hogy ők csak 3 kilót híztak, sőőt a kórházból kevesebb súllyal jöttek haza, mint ahonnan indultak stb.

– kezdte posztjában a kismama, aki rájött, hogy nem kellene túlaggódnia a dolgot.

A kezdeti pánikom után eszembe jutott anyukám, aki 5 alkalommal is volt várandós, sőt a bátyámmal veszélyeztetett terhesen 35 kiló ment fel rá, majd amint szoptatni kezdett, olyan sovány lett mint azelőtt soha. Anyukám csodás, gyönyörű, szépek a cicijei, a lábai az egész lénye ragyog, pedig megviselte a sok-sok változás a testét. Akkor én hova aggódok⁉️

Gyuricza Dóra a bejegyzése végén azt is hozzátette, hogy továbbra is sportolni fog, amíg jól esik neki és figyel a táplálkozására, de nem hajlandó „száraz puffasztott rizst” és „fehérje turmixokat” enni csak azért, hogy tökéletes formában maradjon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik