Szórakozás

Haldoklók legdurvább vallomásait osztja meg egy nővér

Egy intenzív osztályon dolgozó amerikai nővérnek volt, aki a halotti ágyán egy gyilkosságot vallott be.

A Nurse JJ felhasználónevű tiktoker egy amerikai kórház intenzív osztályán dolgozik, és arról tölt fel kulisszatitkokat, milyen egy ilyen helyen dolgozni. A legnagyobb visszhangot azonban azok a felvételei keltik, amelyekben haldoklók vallomásait osztja meg gyilkosságról, kettős életről, emberrablásról.

Nurse JJ azt mondja, jobban örülne pár esetben, ha a haldokló magával vitte volna a titkát a sírba, és nem mondta volna el neki, és nem neki kéne ezzel továbbélnie.

Egy videóban arról mesél, hogy egy haldokló azt mondta, megölte a szomszédját, mert az olyan helyre akarta rakni a kerítését, ami nem tetszett neki – írja a Mirror.

Egy másik beteg a halálos ágyán arról beszélt, hogy a 80-as években légiutas-kísérőként dolgozott, és az egyik megállót arra használta ki, hogy elmenjen az exe falujába, találkozzon vele és megölje, mert azért szakított vele, mert túl kövér.

A nővér megpróbálta kiszedni belőle, melyik városról van szó, hogy jelenthesse a rendőrségen, de a nő nem árulta el – írja a Sun.

Egy harmadik haldokló arról beszélt neki, hogy szerinte a nagybátyjának köze lehet egy lány eltűnéséhez.

Ez a lány 30 éve tűnt el, és azt hiszem, a nagybátyám rabolta el. Az eltűnéséről szóló plakátján azt a pulóvert viseli a lány, amit a nagybátyám szemetesében találtam.

A férfi ezt az információt örökre megtartotta magának.

@graysymmetrical

I did ask which city, but she didn’t divulge that so I couldn’t report this one #deathbedconfessions #deathbedconfession #nurse #fypシ

♬ original sound - 👹

Egy másik esetben egy rab elárulta, hamisan vallott be egy gyilkosságot, a felesége volt valójában az elkövető, csak bűntudatott érzett, mert az áldozat az volt, akivel ő csalta a nejét. JJ ezt meg is osztotta a rendőrökkel.

Aztán olyan videó is van, ami kevésbé durva, de nagyon is fura. Például egy fodrász a felajánlott hajat 20 éven át mindig megtartotta magának és takarókat kötött belőle, egy mási beteg pedig folyamatosan meglopta vak barátját.

Egy haldokló pedig kettős életet élt, és attól tartott, hogy ki jelenik meg a temetésén.

A kommentelők megosztottak a vallomásokkal kapcsolatban. Egyesek lenyűgözőnek tartják őket, mások kitaláltnak, illetve egy harmadik csoportba azok a hozzászólók tartoznak, akik szerint egyszerűen tisztességtelen ezeket a vallomásokat megosztani, még akkor is, ha a nővér azt hiszi, így könnyít a lelkén. A kommentelők negyedik csoportja szerint a haldoklók éltek vissza a lehetőséggel, és nem szabadott volna másra, szinte idegenre ilyen terhet rakni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik