Szórakozás

Polgár Tünde a hétvégi Forma-1-ről: Verstappen nagyszerű sofőr, de ez most nem az ő érdeme

Fülöp Dániel / Smagpictures.com
Fülöp Dániel / Smagpictures.com
Szerinte nem született igazságos eredmény.

Új világbajnoka van a Forma-1-nek: a versenyt végig Lewis Hamilton uralta magabiztosan, ám az ötvenharmadik körben történt egy baleset, ami miatt pályára kellett küldeni a biztonsági autót, a versenybizottság előzni sem engedett innentől. Max Verstappent kihívta csapata egy kerékcserére (bízva az új rajtban), Hamiltonék azonban pályán maradtak. A bizottság végül úgy döntött fél körrel később, engedélyezett az előzés, a friss gumikkal versenyző Verstappen pedig elhúzott Hamilton mellett, világbajnoki címet szerezve.

Kapcsolódó
Egy baleset döntött: Max Verstappen a világbajnok
Egy unalomba fulladó, biztos Hamilton-sikert ígérő verseny drámai véget ért.

Nem véletlen, hogy hatalmas indulatokat generált az, ahogy a versenybizottság kezelte a futamot, ez a celebvilágot sem kerülte el.

A hatalmas Forma-1-rajongó hírében álló Polgár Tünde Instagramon osztotta meg gondolatait a futamról.

Értem, hogy ez már egy amerikai showműsor, de ez most nagyon inkorrekt volt. Miért csak a közöttük lévő autók vehették vissza a körüket? Először senki, aztán csak azok, akik Verstappen előtt útban voltak. Max nagyszerű sofőr, de ez most nem az ő érdeme! Úgy csavarták, hogy lejtsen a pálya. Csodára várt a Red Bull: megkapta! Minden tiszteletem Hamiltoné, hogy normálisan nyilatkozott ezek után. Még inkább maradok Team Hamilton!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik