Szórakozás

Berki Mazsi bocsánatot kért Hódi Pamelától, amiért korábban lehülyézte

frizbi
frizbi
Úgy fogalmazott, átértékel sok dolgot, mióta megszületett a kislánya.

A Blikk figyelt fel Berki Mazsi Instagram-sztorijaira a minap, ahol Berki Krisztián párja elnézést kért Hódi Pamelától, miután korábban állítólag lehülyézte őt. A konfliktust az okozta, hogy Hódi szóvá tette Berkiéknek, ő a saját gyerekéről szándékosan nem tesz ki fotókat a netre, ám Berki Mazsi úton-útfélen megteszi ezt.

Kapcsolódó

Számomra felfoghatatlan, hogy egy nő, hogyan nem érti azt meg, hogy Berki Natasa Zselykének van egy édesanyja, aki él. Nem haltam meg, nem vagyok beteg. Itt vagyok és gondoskodok a lányomról. Mazsi közel négy éve van az életünkben. Az elején engedtem neki, hogy posztoljon a Natiról, aztán szóvá tettem, hogy ez túl sok, egy picit vegyen vissza és tiltsa le alatta a kommenteket, amire az volt a válasza, hogy én hülye vagyok.

Berki Mazsi így kezdte Instagram-sztorijait:

Teljesen másképp gondolkodom már nagyon sok mindenről. Úgy gondolom, nagyon-nagyon sok mindenben hibáztam egyébként a múltban, nagyon sok mindent másképp csinálnék. Vannak emberek, akiket megbántottam, és ezt, hiába én nem szándékosan szerettem volna, sajnos teljesen úgy mutatott kifelé, és teljesen átértékelődtem, mióta megszületett a kislányom.

Valaki rá is kérdezett követői közül, hogy ezt Hódi Pamelának üzeni-e.

Igen. Nagyon sok gondolat van ezzel kapcsolatban a fejemben, de röviden, tömören kifejtettem. Sokan név és pontos információk nélkül is értik, kire és mire gondolok és ennek örülök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik