Szórakozás

Hódi Pamela megkérte Berki Mazsit, hogy kevesebbet posztoljon a lányáról, válaszul lehülyézték

Pamela nagyon berágott Mazsi legutóbbi húzása miatt.

Hódi Pamela és Berki Krisztián már évek óta pereskednek közös lányuk miatt. Az egyik konfliktusforrás az, hogy amíg Pamela nem teszi ki a közösségi oldalára gyerekei fotóit, addig a másik oldal, ha kell, ha nem a kislánnyal tapétázza ki a social felületeit.

Ráadásul nem csak Berki Natasa édesapja, de annak felesége, Berki Renáta Mazsi is rendszeresen posztol közös fotókat a gyerekkel. Hódi Pamela a Frizbiben beszélt arról, hogy ugyan örül annak, hogy Mazsi szereti a lányát, de vele se tud közös nevezőre jutni. Attól pedig egyenesen a hideg rázza, amikor azt hangsúlyozza, hogy ő Nati „bonus mommy”-ja.

Számomra felfoghatatlan, hogy egy nő, hogyan nem érti azt meg, hogy Berki Natasa Zselykének van egy édesanyja, aki él. Nem haltam meg, nem vagyok beteg. Itt vagyok és gondoskodok a lányomról. Mazsi közel négy éve van az életünkben. Az elején engedtem neki, hogy posztoljon a Natiról, aztán szóvá tettem, hogy ez túl sok, egy picit vegyen vissza és tiltsa le alatta a kommenteket, amire az volt a válasza, hogy én hülye vagyok. Utána már utasítottam, hogy fejezze be a gyerekem posztolását és azért is, rá egy órára is kiposztolta. Amit nem tudok elviselni, hogy mindig rá tud tenni egy lapáttal

– mondta Hódi Pamela.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik