Szórakozás

Pikáns videót tett ki az Instagramra a tanárnő, kirúgták

Az orosz pedagógus posztjához kommentelt egy szülő.

Novoszibirszkben kirúgtak egy tanárnőt, miután az Instagramon közzétett magáról egy videót. A felvételen a pedagógus fehérneműben táncol.

Viktoria Kasirina orosz nyelv és irodalom tanárként dolgozott a távoktatásban működő 1-es számú Online Gimnázium nevű iskolában. Szabadidejében pedig – többi között – rúdtáncolt.

Az Instagram-oldalán (amely immár nem elérhető) nemrég közzétett egy merész videót, amin fehérneműben táncol, simogatja magát egy ágyon. A felvétel (ami egyébként itt tekinthető meg) nem mindenkinek nyerte el a tetszését. Egy szülő kommentben azt írta, jobb lenne, ha Kasirina inkább nem tenne ki ilyen jellegű videót, és miután a kislánya látta, a tanár búcsút mondhat a tekintélyének, és inkább váltson szakmát.

Másnap Kasirinának üzent az iskola igazgatója és felszólította, hogy távolítsa el a videót – a tanárnő nem tett eleget az utasításnak.

Ezek után az intézmény vezetője behívatta, és közölte, hogy adjon be munkavállalói felmondást, azaz írja alá hogy önszántából távozik a munkahelyéről. A tanár nem egyezett bele.

Szóval, kirúgtak.

– írta egy újabb posztjában Kasirina, bár erről már csak a Novosibirsk Online cikke alapján szerezhettünk tudomást, mivel – mint azt említettük – a tanárnő oldala már nem elérhető. Kasirina a posztban azt írta, az indoklás szerint erkölcstelen magaviseletért rúgják ki, de hogy konkrétan mi volt erkölcstelen, azt nem jelezték neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik