Szórakozás

Követelik a rajongók, hogy Will Smith-ék ne adjanak több interjút a magánéletükről

FREDERIC J. BROWN / AFP
FREDERIC J. BROWN / AFP
Az eredetileg 2500 aláírót megcélzó petíciót már több mint 15 ezren szignózták virtuálisan.

Jada Pinkett Smith és Will Smith az utóbbi időben olyan sokat beszél a házasságukról, hogy már a rajongók is kezdenek túltöltődni vele. Az elmúlt másfél évben főleg arról szóltak a párral magánéletét firtató hírek, hogy nyitott kapcsolatban élnek, de még mindig újabb és újabb részletekre derül fény. Nemrégiben megjelent önéletrajzi könyvében Will Smith például azt is elmesélte, hogy volt időszak, amikor minden orgazmusa után öklendezett.

Egyre nehezebb követni, hogy milyen keretek között élik házasságukat Will Smith-ék
A konvencionálisnak kicsit sem nevezhető kapcsolatukban most egy újabb szereplő bukkant fel.

Lehettek jó páran, akik ennek az információnak az elolvasása után maguk is öklendezni kezdtek, hiszen hét nappal ezelőtt valaki elindított egy online petíciót, ami arra szólítja fel a médiamunkásokat, hogy többet ne kérjenek interjút a házaspártól. A kezdeményezésről pedig még a CNN is beszámolt.

Dexter Morales, a Ne kérjenek interjút Will és Jada Smith-től! elnevezésű petíció elindítója eredetileg 2500 aláírót jelölt meg célként, de már több mint 15 ezren írták alá a kezdeményezését. Bár Morales nem árulta el, hogy mi motiválta, az aláírók abbéli frusztrációját, hogy a sztárpár hajlamos magánéletük intim részleteit nyilvánosságra hozni, szinte tapintani lehet a petíció kommentszekciójában fejezték ki amiatt,

„Minden, amit erről a párról megtudok, akaratom ellenére történik. Szabadítsatok fel minket” – indokolta meg döntését az egyik aláíró.

Őszintén szólva ez már túl sok. A hírességek általában nem osztanak meg több információt, mint amennyit tudni szeretnénk, de ők ketten kivételt képeznek. Egy kicsit el kell vonulniuk a rivaldafényből

– írta egy másik felhasználó.

A petíciót Smith korábban említett Will című ősszel megjelent önéletrajzi könyve hívta életre, amelyben a hollywoodi sztár kitér a Pinkett Smith-szel kötött házasságára és az első feleségétől, Sheree Zampinótól való válására is – akit azért hagyott el, mert a Six Degrees of Separation – magyarul 6szoros ölelés – című 1993-as film forgatásán beleszeretett kolléganőjébe, Stockard Channingbe.

Mr. és Mrs. Smith magánéletének túlzott kiteregetésének legújabb fejezete azzal indult, hogy a sztárpár 2020 júliusában együtt jelent meg a Red Table Talk című műsorban, ahol megerősítették a korábbi pletykát, hogy Jada Pinkett Smith-nek házasságon kívüli kapcsolata volt egy August Alsina nevű énekessel, miközben a házaspár éppen felfüggesztette a kapcsolatát. Ezt később az énekes is megerősítette egy rádióinterjúban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik