Szórakozás

Hal a tortán: Polgár Árpád megdöbbent, hogy a virslit bélbe töltik készítéskor

tv2
tv2
„Bélbe nem csinálnak virslit, ez hülyeség.”

Schmuck Andor várta a vendégeket a Hal a tortán legutóbbi adásában, aki a szocializmus emblematikus dolgait idézte fel vendégeinek. Először kisdobos-dalokat énekeltetett vendégeinek, majd egyfajta május elsejei programként virslit szolgált fel főételként.

Kapcsolódó

Az Oszvald Marikánál a pörköltre is rácsodálkozó Polgár Árpád ezúttal a virslivel jutott világmegváltó felismerésre: „Ennek a bőre ehető egyébként?” – tette fel a kérdést a virslire nézve Polgár, aki elkezdte lefejteni a belet a húskészítményről. Oszvald rögtön megkérdezte, milyen kérdés ez, bizonyára szokott virslit enni a műkereskedő.

De nem ilyet, hogy bélben! Bélbe nem csinálnak virslit, ez hülyeség. Azt hittem, hogy csak a hurkát meg a kolbászt töltik bélbe, de most már tudom, hogy a virslit is. De én nem azt látom fő problémának, hogy nem értek a virslihez vagy szimplán nem ismerem az összetevőit. Hanem azt, hogy ez a vacsorának, a vendéglátásnak a megcsúfolása volt. Egy virslit felszolgálni… még ha poénnak szánjuk is, ez övön aluli volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik