tv2
Szórakozás

Hal a tortán: Polgár Árpád csak fine dining fogásokat eszik, így meglepődött Oszvald Marika sima pörköltjén

De legalább arany étkészlet volt az asztalon.

A Hal a tortán e heti adásában Bay Éva, Schmuck Andor, Polgár Árpád, Nyertes Zsuzsa és Oszvald Marika főzőcskéznek, hétfőn utóbbinál kezdődött a hét. Az operaénekes pörköltet készített nokedlivel, amin Polgár Árpád lepődött meg a legjobban.

Kapcsolódó

Korábban elmondta, hogy huszonöt éve nem vacsorázik például.

Ha az ember folyamatosan fine diningot eszik, és egyszer csak odakerül egy pörkölthöz, az nagyon jó. Most azzal szembesültem, hogy atya úristen, mennyire jó ez a pörkölt, ez az uborkasaláta, ez a nokedli. Nokedlit se ettem húsz vagy huszonöt éve. Ez volt nekem most a kuriózum.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.