Szórakozás

Farm VIP: Oláh Gergő attól félt legjobban, hogy közel kell mennie egy pulykához

TV2
TV2
Erdélyi Mónika egy csacsitól készült ki.

Hétfő este veszi kezdetét a Tv2 reality második évada, a Farm VIP. A műsorban szereplő celebekről és tevékenységeikről ebben a cikkben már egy kicsit komolyabban foglalkoztunk. Az nlc megkérdezte Oláh Gergőt és Erdélyi Mónikát, milyen fóbiái, félelmei vannak, melyek esetleg előfordulhatnak a műsorban. Utóbbi elárulta, a lovaktól retteg a legjobban, de tart a pónitól és a csacsitól is.

Kapcsolódó
Huszonéves influenszer, luxusfeleség, énekes meg egy híres ember fia – bemutatjuk a Farm VIP szereplőit
A TV2 láthatóan törekszik a vérfrissítésre, ha (leendő) celebekről van szó – lássuk, mit lehet tudni a műsor játékosairól.

A Farmon hirtelen halálfélelmem volt a csacsi és a pónik közelében is, nem volt jó érzés, amikor a kezembe kellett fogni a gyeplőt, én ugyanis félek a lovaktól. Gyerekkoromban egy Sári nevű ló majdnem ledobott a hátáról, amikor nagyjából 10 éves koromban felültettek rá, és megbotlott velem

– mondta. Oláh Gergő leginkább a bogaraktól fél, de még egy, nem túl hétköznapi félelme is akadt, ha állatokról van szó.

Félek a pókoktól és a bogaraktól, de például a pulykának sem merek a közelébe menni, mert egy idegbeteg állat. Felfújja magát, egyből támad, de szerintem érzi is rajtam a rémületet

Ajánlott videó

Olvasói sztorik