Szórakozás

Véletlenül lenyelte az AirPods fülesét, és hangjegyzetet készített a gyomrában

Alina Buzunova / EyeEm / Getty Images (illusztráció)
Alina Buzunova / EyeEm / Getty Images (illusztráció)
Gyógyszernek nézte az eszközt, ami már távozott is a szervezetéből.

Egy Carli Bellmer nevű bostoni nő hatalmas ismeretségre tett szert TikTokon, miután megosztotta, hogy gyógyszernek nézte a vezeték nélküli fülhallgatójának az egyik felét, és véletlenül lenyelte. Az eszköz már távozott a szervezetéből hagyományos úton, de előtte még sikerült egy szó szerint belső hangjegyzetet készíteni vele – írja a New York Post.

„Szóval, megettem a bal AirPodomat” – magyarázta a közösségi oldalra feltöltött videójában a 27 éves Bellmer, akit a platformon csak IamCarliiib néven ismernek. Bár csak valamivel több mint 4300 követője van, az ominózus videóját két hét alatt 2,8 millió alkalommal játszották le.

@iamcarliiib

For ✨educational✨ purposes heres what happened when I mixed up my ##airpod and an ibuprofen. Here to share awareness ##LevisMusicProject ##fyp

♬ Oh No - Kreepa

Bebújtam az ágyba, egyik kezemben egy 800-as ibuprofen, a másikban pedig az AirPodom – a bal fülhallgatóm – volt

– kezdte történetét, miközben a háttérben baljósan szólt a TikTok egyik népszerű slágere, az Oh No.

Bellmer, a bostoni podcaster és okleveles kozmetikus azt mondta, hogy ezután meggondolatlanul bevette a szájába a gyulladáscsökkentőnek vélt fülesét, és lehúzta egy korty vízzel.

„Aztán rájöttem, hogy nem ibuprofen volt” – mesélte zokogva, majd azzal folytatta, hogy megpróbálta kihányni, de az nem sikerült, amitől gyorsan össze is omlott.

A bejegyzés egy olyan felvétellel folytatódik, amit azután vett fel a fiatal nő, hogy már kicsit lenyugodott. „Nem én vagyok az első, aki ezt teszi, és biztosan nem is én leszek az utolsó” – hangsúlyozta Bellmer, megjegyezve, hogy a TikTok többször is eltávolította a videóját a platformról, mielőtt a videó tartalmát megengedhetőnek ítélte volna, ami Bellmer szerint azért lehetett, mert a videón látható volt néhány marihuána fogyasztásához használatos kellék is.

„Szóval oktatási céllal szerettem volna megosztani az utamat, hogy hogyan is zajlik ez az egész” – mondta.

Nem meglepő módon Bellmer állítása, miszerint összetévesztette az Apple termékét egy fájdalomcsillapítóval, komoly szkepticizmust váltott ki a közösségi médiában, de azért voltak sokan olyanok is, akik együttérzően kommenteltek a bejegyzéséhez.

Az Apple nem reagált a lap megkeresésére, így a gyártó álláspontját nem ismerjük az ügyben.

Egy következő bejegyzésben azonban Bellmer tiszta vizet öntött a pohárba, amikor elmondta, hogy egy röntgenvizsgálat megerősítette, hogy az AirPod időközben távozott a gyomrából.

„A röntgen kimutatta, hogy átment rajtam” – tájékoztatott egy kommentelőt, aki az incidens után aggodalmát fejezte ki Bellmer jólléte miatt.

„Volt egy olyan érzésem, hogy átment rajtam. Nem kerestem meg, de tudom, hogy kijött belőlem. Tudom, hogy a gyomromban volt, és már nincs ott.”

De mielőtt kijött volna belőle a fülhallgató, Bellmer küldött egy barátjának egy hangjegyzetet, amelyet a telefonjához csatlakozó fél pár AirPod fülhallgató a hasa belsejében készített, míg az eszköz másik fele a tokjában volt, szóval nem működött éppen.

Íme a Bellmer belsejében rögzített hangjegyzet:

@iamcarliiib

Reply to @k4yb3e here’s the VOICE MEMO sent to @jelb0_

♬ original sound - Carli B

Egyébként a fiatal nőnek igaza volt abban, hogy nem ő az első ember, aki átélte a fülhallgató-evés megrázó élményét. A Post egy februári esetet elevenít fel, amikor egy Bradford Gauthier nevű worcesteri (Massachusetts) férfi majdnem megfulladt, miután alvás közben véletlenül lenyelte az AirPodját.

De ellentétben Bellmer fülhallgatójával, Gauthier eszközét műtéti úton távolították el a nyelőcsövéből, ami meglepő módon még rendesen működött utána.

Korábban mi is beszámoltunk egy AirPods fülesek tartósságát bizonyító hasonló történetről, csak annak nem egy ember volt a főszereplője, hanem egy Jimmy nevű golden retriever.

Sértetlen maradt az AirPods, amit egy kutya gyomrából műtöttek ki
Szerencsére a kutya is jól van, hiszen állatorvoshoz mentek, amint észbekapott angol gazdája.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik