Szórakozás

Az X-Faktoros Balázs Alex: Egyre erősebben jelentkeztek a mentális problémáim

RTL Klub
RTL Klub
A tehetségkutatótól reméli a változást.

ByeAlex mentoráltja, Balázs Alex a Storynak mesélt arról, hogy 13 éves korában, szülei válása után és azután, hogy falujából édesapjához költözött Szegedre, sok problémája akadt.

A költözés után egyre erősebben jelentkeztek a mentális problémáim. Mivel mélyszegénységből jöttem, nekem új volt a városi környezet, az osztálytársaim kinéztek maguk közül. Ekkor kezdett nálam kialakulni a tömegiszony, agorafóbia, a pánikbetegség, a depresszió, a szorongás… Nem bírtam a kivetettséget, magántanuló lettem, akkor jött nagyon komolyan az életembe a zene. Bevallom, előtte illegális szereket is kipróbáltam, sőt az is megfordult a fejemben, hogy véget vetek az életemnek

– mondta a fiatal rapper, aki úgy érzi, hogy az X-Faktor jelentheti a megoldást, habár még nem sikerült teljesen feloldódnia versenytársai között.

Néha kellemetlenül érzem magam, mert ugye viszolygok a tömegtől, és a Táborban, a Mentorházban is rengeteg ember vett körül. Nehéz rávenni magam a fóbiáim miatt, hogy a többiekkel legyek, de úgy érzem, egyre ügyesebb vagyok ebben. Az X-Faktorban otthon érzem magam. Talán a műsornak köszönhetően új életre lelhetek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik