Szórakozás

X-Faktor: Még Oláh Gergő is kiakadt azon, hogy Gáspár Laci hazaküldte Mohácsi Anettet

RTL Klub
RTL Klub
A kommentelők szerint a legjobb énekest dobták ki a tehetségkutatóból.

A hétvégén kiderült, hogy ki az a 12 énekes és zenekar, akik az élő show-ba jutottak. Az eredmény azonban sokakból felháborodást váltott ki. Főleg Gáspár Laci döntése verte ki a biztosítékot. Utóbbi ugyanis a többi mentorra bízta Mohácsi Anett sorsát, akik úgy döntöttek, hogy inkább Mardollnak adnak esélyt.

Kapcsolódó

Gáspár Laci nem titkolta, hogy Mohácsi Anett az egyik kedvence volt, már a mentorház előtt dalokat válogatott neki, de a versenyző teljesítménye nagyon nem győzte meg.

Ennyi volt a története. Nem túlizgulta. Én néztem be, már megint… Én, amióta ezt a műsort csinálom, amióta mentor vagyok, ekkorát még nem csalódtam. Majdnem sírok, annyira rosszul esett nekem ez az egész. Hallottam mi volt a baj: egyáltalán nem érezte a zongorát, a gitárt. Őt nem inspirálta ez, hanem beszart tőle

– fakadt ki Gáspár, miután Mohácsi Anett előadta a dalát.

A vasárnapi adás után az X-Faktor és Gáspár Laci közösségi oldalát is elégedetlenkedő kommentek lepték el, de még Oláh Gergő is hangot adott nemtetszésének:

Brutál, világszínvonalú éneklés több fordulón keresztül, nagyon erős sztori…. Aztán az izgulás miatt jön pár hamis hang és bukta? Ez egy brutál stresszes helyzet, én konkrétan az ájulás szintjén voltam a mentorházban… Szerintem arra való a mentor, hogy megtanítsa ezeket legyőzni, megfelelő dalt, megfelelő hangnemet választani, biztatni, motiválni…stb… és szerintem ezt Laci meg is tudta volna adni Anettnek… Nagyon sajnálom hogy a mentorokra bízta… Mohácsi Anett, fel a fejjel, fogunk még hallani rólad!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik