Szórakozás

Csonka András megkérdezte Varga Viktortól, mi szükség volt a Himnusz-feldolgozására

Life TV
Life TV
Nem érti, miért kell más stílusban énekelni, mint az eredeti.

Októberben töltötte fel YouTube-oldalára Varga Viktor a legújabb dalát, ami történetesen a Himnusz feldolgozása. A dalhoz videóklip is készült, ami lényegében abban merül ki, hogy Varga egy szikla tetején, kardját előrántva énekel. A negatív vélemények hatására Varga aztán letiltotta a kommentelés lehetőségét a videó alatt, a napokban pedig bement a Life TV stúdiójába, ahol Holdampf Linda és Csonka Andrással beszélgetett. A témával kapcsolatban Csonka első és majdhogynem egyetlen kérdése az volt, hogy milyen okból készült el a bizonyos klip.

Kapcsolódó

Engem igazából az érdekel, hogy miért volt erre szükség?

– teszi fel a fontos kérdést, majd Varga Viktor válasza után – melyben kifejti, szeretett volna egy olyan verziót, aminek az eredetinél kevésbé szomorú a hangvétele– tovább firtatta a dolgot.

Nem akarok vitatkozni, de ez a dal, a zene egy csodálatos, mély érzésű, lelki húrokat penget. Miért kell olyan  dolgokból forradalmi, és olyan stílusban átvinni, ami nem az, és ami soha nem lesz az? Ez nem egy forradalmi hevülettel bíró himnusz, ez egy szomorú, melankolikusabb hangulatú dal

– mondja, erre Varga azt feleli, hogy a Himnusznak több versszaka van, és vannak benne olyan részek, melyek erre utalnak.  A teljes beszélgetés ide kattintva megtekintheti.

Kapcsolódó
Varga Viktor: Mocskolódjanak a kurváik ágyában, de ne az én munkáim alatt!
Az énekes tisztázta, hogy miért tiltotta le a kommentelés lehetőségét Himnusz-feldolgozása alatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik