Szórakozás

Lady Gaga 9 hónapon át, A Gucci-ház forgatásán kívül is csak olasz akcentussal beszélt

Kevin Mazur / Getty Images for Park MGM Las Vegas
Kevin Mazur / Getty Images for Park MGM Las Vegas
Másfél évig Patrizia Reggiani karaktereként élte az életét.

Lady Gaga nemcsak az olasz, de a brit Vogue magazinnak is címlapjára került, aminek fotóit Instagram-oldalán meg is osztotta. Az angol kiadásba készült interjúban pedig A Gucci-ház című filmről kérdezték. Lady Gaga elárulta, hogy annyira komolyan vette a felkészülést a szerepre, hogy másfél évig a karaktereként, azaz Patrizia Reggianiként élte mindennapjait.

Kapcsolódó
Adócsalások, gyilkosság, börtön és kettős élet – a Gucci család legnagyobb botrányai
2021 márciusában kezdték el forgatni Lady Gaga és Adam Driver főszereplésével a Maurizio Gucciról szóló filmet, akit a felesége öletett meg egy bérgyilkossal. Összegyűjtöttük a Gucci család tagjainak legdrámaibb pillanatait.  

Három éve kezdtem el dolgozni a szerepen. Teljesen őszinte leszek, másfél éven át az ő bőrébe bújva éltem, akkor is, amikor leálltak a kamerák. Sosem törtem meg, végig velem maradt

– mondta, és hozzátette, az olasz akcentust is folyamatosan gyakorolta, a forgatásokon kívül is csak így volt hajlandó megszólalni.

Akár a hotelszobában voltam, akár a forgatás helyszínén, Reggiani akcentusával beszéltem, viszont szőke hajjal nehezen ment az átszellemülés, emiatt kénytelen voltam állandóan barnára festeni a hajamat.

Kapcsolódó
Nehéz eldönteni, Lady Gaga olasz akcentusa vagy Jared Leto rútsága a legemlékezetesebb
Új trailert kapott A Gucci-ház című mozi, melyben Lady Gaga áskálódik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik