Élet-Stílus

Nyerő Páros: Pataki Zitának szóltak a lányok, hogy az árucikk kifejezés sértő nekik, de süket fülekre találtak

rtl klub
rtl klub
Ragaszkodik a kijelentéséhez.

Úgynevezett „csajos beszélgetésre” hívták Pataki Zitát a lányok a Nyerő Páros legutóbbi részében, miután az időjárás-jelentő azt találta mondani rájuk korábban, hogy a testük egy árucikk.

Kivonultok a kifutón, olyan a testetek, mint egy árucikk, majdnemhogy. Mert szépek vagytok, ez a feladatotok a filmben, tökmindegy. Nekem nem.

Kapcsolódó

Kijelentéséhez továbbra is ragaszkodott, bár Kárpáti Rebeka elmagyarázta Patakinak, hogy ez számukra sértő volt, ezt Kulcsár Edina is megerősítette. Újra megbélyegzésbe futottak bele.

Az én értelmezésemben, amikor egy nő modellkedésből él, árucikk a teste. Szép ruhát veszel rá, kifutón végigmész, abból élsz, hogy ez tökéletes legyen. Lefotóznak, nagyon gusztusos fotót csinálnak, mert igenis, ez maga az, ami pénzt hoz. Ez tény kérdése, ez a foglalkozásotok. Termék vagy árucikk, tökmindegy. Ismerem a jelentést. Én is szoktam mondani, hogy biodíszlet vagyok sok helyen. A test termék, árucikk. Ez nem minősítő. Könnyebb helyzetben van az a nő, akinek a teste termék, mint akinek nem.

Később a riportszobában hozzáfűzött még ezt-azt a beszélgetéshez – szerinte támadást indítottak ellene.

Nem értettem a céljukat. Az Odett csak hallgatott. Nagyon-nagyon azt éreztem, hogy nem akarnak semmit mondani, csak belém állnának.

Az adásrészletet az 55. perctől lehet visszanézni az RTL Moston.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik