Szórakozás

Nagy Feró konzervatívnak tartja magát a szexben is

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
A hűtlenségről is megvan a véleménye.

A Story magazinban jelent meg egy friss interjú Nagy Feróval, aki október elején még arról elmélkedett, hogy a faluban, ahol él, egyetlen meleg ember sincs.

Kapcsolódó
Nagy Ferónak meggyőződése, hogy az ő falujában nincs egy meleg se, pedig nyolcezren laknak ott
Vajon honnan tudja? Nagy Feró úgy belekavarodott az LMBTQ-témába, hogy ember legyen a talpán, aki rájön, mit is gondol valójában.

Az énekes ezúttal párkapcsolati témakörben szólalt meg a lapnak

A szex nagyon fontos, mondhatni, mindennek a mozgatórugója. Nem vagyok egy extrém sportoló ebben a tekintetben. Nem kell bilincs meg korbács ahhoz, hogy felkeltsék bennem a vágyat. Bármennyire is furcsa, de a szexben, konzervatív vagyok. Egy-egy érintés vagy csók százszor többet jelent számomra.

A hűtlenségről ezt gondolja:

Mindig is nagy csajozógép voltam, imádom a nőket, és most is elég szabadelvű vagyok. Ezzel a feleségem is tisztában van, úgyhogy inkább nem néz oda. Biztosan nem tudnám elfogadni, ha megcsalna. Ne akarja senki az én mikrómban sütögetni a kolbászát, az enyémnek viszont semmi baja nem lesz, ha máséba beteszem. Nem érdemes egy házasságot kockára tenni egy kis szórakozásért. Folyamatosan gyanakszik rám a feleségem, állandóan megles, figyelget, ellenőriz. Múltkor például nem a megszokott úton mentem haza, hanem kerülőúton, mert nagy volt a forgalom, erre számonkért, hogy én mit kerestem arra. Én kevésbé vagyok féltékeny, ha mégis, akkor azt lerendezem magamban. Nem megyek utána a dolgoknak, és neki is mindig ezt javaslom, mert ahogyan a mondás is tartja, aki keres, az talál. Amiről meg nem tudunk, az ugyebár nem fáj, nem is létezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik